VIPS voelen zich bijzonder onder de Reuzenparasol

De Reuzenparasol is de perfecte architecturale buitenoplossing die modern en dynamisch oogt. De classy neutrale look geven uw VIP event extra cachet en overtreft het verwachtingspatroon van de reguliere overkapping varianten. De overkapping van ruim 21 meter kan indien gewenst ook gedeeltelijk of volledig omwand worden voor een intiemere VIP manifestatie. In samenwerking met licht en geluid kan de parasol volledig naar wens uitgelicht worden om de juiste indrukwekkende sfeer over te brengen. De Reuzenparasol biedt ruime aankledingmogelijkheden op maat voor een geheel eigen look. Wij zijn betrokken geweest bij diverse bijzondere VIP aangelegenheden voor onder andere Het Philips Stadion, Studio A12 en CHIO Rotterdam. Wij adviseren u graag voor uw event en kunnen indien gewenst ook alle bijkomende faciliteiten verzorgen. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Onder de Reuzenparasol wordt het high class genieten!

Vraag direct een offerte aan

De Reuzenparasol is een van de meest exclusieve en luxe tijdelijke overkappingen van Nederland! De chique uitstraling en het polygoon gevormde dakdoek imponeren uw VIPS. Voor de organisatie betekent de 360 m2 volledig droge oppervlakte natuurlijk een stuk extra zekerheid voor het succesvol slagen van het evenement. De Reuzenparasol is bijzonder geschikt voor gala's, personeelsfeesten of bruiloften. Meer weten over de Reuzenparasol? Klik verder voor specificaties.

De Reuzenparasol
clean design
beschermt tegen zon en regen
lichtarmaturen hangen droog
cirkelgrootte 21,39 meter
bijna 360 m2 oppervlakte
gaasomwanding mogelijk

Aanvullende artikelen voor bij de Reuzenparasol

Om uw VIP event compleet te maken bieden wij naast de Reuzenparasol ook in het oog springende objecten aan die perfect aansluiten op de indrukwekkende uitstraling van de Reuzenparasol. Indien gewenst kunnen wij ook de volledige inrichting, technische installatie en andere accessoires verzorgen of hierin adviseren.

Overzicht verhuurartikelen

Een selectie van aanvullende verhuurartikelen voor bij de Reuzenparasol vindt u hieronder.

De reuzenparasol heeft hier al gestaan!

Ik ben benieuwd!
neem contact met mij op

Contact opnemen

Onze meest recente projecten zien?

Volg ons dan ook!