Onder de Reuzenparasol gaat het festival altijd door

Feesten in de zomerse zon met een aangename lichte schaduw van de Reuzenparasol. Deze festival overkapping met een oppervlakte van maar liefst 360 m2 is een echte eyecatcher op elk groot evenement of festivalweide. De Reuzenparasol biedt door de vorm en verschijning een bijzonder sfeer aan het festival. Het neutrale design kan worden belicht of extra worden aangekleed voor een toepasselijke look & feel. Het polygoon doek over de grote cirkeltruss van ruim 21 meter geeft een speels maar vooral elegant accent. Onze ruime ervaring in de evenementenbranche bracht ons al op bijzondere festivals waaronder traditioneel het North Sea Jazz Festival in Rotterdam. Wij adviseren u graag voor uw event en kunnen indien gewenst ook alle bijkomende faciliteiten verzorgen. Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Er is altijd een feestje gaande onder de Reuzenparasol!

Vraag direct een offerte aan

Niet gehinderd door weersomstandigheden biedt de lichtdoorlatende Reuzenparasol uw gasten zowel bij zon als regen de ultieme bescherming. Een unieke uitstraling voor de feestgangers en extra zekerheid voor de organisatie. Door de cirkelhoogte van ruim 5 meter is de parasol zeer geschikt voor het plaatsen van een DJ booth inclusief licht en geluid. Ook de hiervoor benodigde ondervloer kunnen wij in overleg plaatsen. Meer weten over de Reuzenparasol? Klik verder voor specificaties.

De Reuzenparasol
clean design
beschermt tegen zon en regen
lichtarmaturen hangen droog
cirkelgrootte 21,39 meter
bijna 360 m2 oppervlakte
gaasomwanding mogelijk

Aanvullende artikelen voor bij de Reuzenparasol

Om uw festival compleet te maken bieden wij naast de Reuzenparasol ook in het oog springende objecten aan die perfect aansluiten op de indrukwekkende uitstraling van de Reuzenparasol. Indien gewenst kunnen wij ook de volledige inrichting, technische installatie en andere accessoires verzorgen of hierin adviseren.

Overzicht verhuurartikelen

Een selectie van veelgevraagde aanvullingen voor bij de Reuzenparasol vindt u hieronder.

De reuzenparasol heeft hier al gestaan!

Ik ben benieuwd!
neem contact met mij op

Contact opnemen

Onze meest recente projecten zien?

Volg ons dan ook!