Met de Reuzenparasol is uw feest extra speciaal

Jubilea, familiefeesten, bruiloft of een andere bijzondere gelegenheid, de Reuzenparasol is de ultieme tijdelijke overkapping voor uw gasten. Met maar liefst 360 m2 oppervlakte en een prachtig clean design een feest accommodatie waar je u tegen zegt! Een echte glamour overkapping die bij mooi en ook mindere weersomstandigheden zorgt voor een fijne relaxte sfeer en bescherming. Wij weten iedere keer weer een bijzondere, sfeervolle en exclusieve setting te creëren, aangepast aan uw wensen. Voor een onvergetelijke ervaring om te koesteren adviseren wij u graag in de aankleding en aanverwante faciliteiten als vloersystemen, podium en overige installaties. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Onder de Reuzenparasol komen ongekende herinneringen tot leven!

Vraag direct een offerte aan

De bijzondere blikvanger als u voorzien wilt worden van een ruime, luxueuze overkapping met een doorloop hoogte van ruim 5 meter. Bij zon geeft de Reuzenparasol een aangename schaduw, bij regen de bescherming die u nodig heeft. Zowel uw gasten als de opgehangen licht armaturen blijven droog. Met het windverband in het midden bestaat de mogelijkheid de Reuzenparasol te voorzien van extra aankleding in het midden. Meer weten over de Reuzenparasol? Klik verder voor specificaties.

De Reuzenparasol
clean design
beschermt tegen zon en regen
lichtarmaturen hangen droog
cirkelgrootte 21,39 meter
bijna 360 m2 oppervlakte
gaasomwanding mogelijk

Aanvullende artikelen voor bij de Reuzenparasol

Om uw privé feest compleet te maken bieden wij naast de Reuzenparasol ook in het oog springende objecten aan die perfect aansluiten op de indrukwekkende uitstraling van de Reuzenparasol. Indien gewenst kunnen wij ook de volledige inrichting, technische installatie en andere accessoires verzorgen of hierin adviseren.

Overzicht verhuurartikelen

Een selectie van veelgevraagde aanvullingen voor bij de Reuzenparasol vindt u hieronder.

De reuzenparasol heeft hier al gestaan!

Ik ben benieuwd!
neem contact met mij op

Contact opnemen

Onze meest recente projecten zien?

Volg ons dan ook!