Exposities in de buitenlucht met de Reuzenparasol

De Reuzenparasol vormt een prachtig decor voor activiteiten zoals exposities van beeldende kunst, tuinconcerten, productpresentaties, modeshows of bijzondere workshops. Het open karakter van de Reuzenparasol zorgt tevens dat uw gasten bijna één met de buitenomgeving kunnen genieten van uw expositie en toch beschermd zijn voor onverwachte weersomstandigheden. Door optionele gaasomwanding te gebruiken is uw eventruimte tevens voor wind beschut te maken en heeft u maar liefst 360 m2 aan licht doorlatende expositieruimte. Wij adviseren u graag voor opbouw op de door u gekozen locatie en ten behoeve van andere benodigde faciliteiten. Door de jarenlange ervaring hebben wij nauw samenwerkende partners in de podiabouw, licht en geluid als ook de aankleding. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Onder de Reuzenparasol zal het spatten van de creativiteit!

Vraag direct een offerte aan

Een neutraal en clean design maakt de Reuzenparasol zeer geschikt voor uiteenlopende evenementen die voorzien willen worden van een exclusieve overkapping. Door de relatief korte op- en afbouwtijd beschikt u met de Reuzenparasol over een optimale gebruiksperiode. Het nokstuk is voorzien van een hijsoog met 250 kg hijsvermogen voor bijzondere aankleding in het midden van de Reuzenparasol. Meer weten over de Reuzenparasol? Klik verder voor specificaties.

De Reuzenparasol
clean design
beschermt tegen zon en regen
lichtarmaturen hangen droog
cirkelgrootte 21,39 meter
bijna 360 m2 oppervlakte
gaasomwanding mogelijk

Aanvullende artikelen voor bij de Reuzenparasol

Om uw expositie compleet te maken bieden wij naast de Reuzenparasol ook in het oog springende objecten aan die perfect aansluiten op de indrukwekkende uitstraling van de Reuzenparasol. Indien gewenst kunnen wij ook de volledige inrichting, technische installatie en andere accessoires verzorgen of hierin adviseren.

Overzicht verhuurartikelen

Een selectie van veelgevraagde aanvullingen voor bij de Reuzenparasol vindt u hieronder.

De reuzenparasol heeft hier al gestaan!

Ik ben benieuwd!
neem contact met mij op

Contact opnemen

Onze meest recente projecten zien?

Volg ons dan ook!