De Reuzenparasol 21,39 meter doorsnede

Onze Reuzenparasol behoort tot één van de meest exclusieve tijdelijke overkappingen van Nederland. Met een cirkeltruss hoogte van 5,25 meter en een doorsnede van 21,39 meter heeft u een droge oppervlakte van maar liefst 360 m2.

Op vele festivals en evenementen zoals North Sea Jazz, CHIO Rotterdam, Cinema Stadion Feijenoord en Culinair Leiden heeft de Reuzenparasol al als eyecatcher mogen staan.

Ook voor business events of product lanceringen leent de Reuzenparasol zich uitstekend. Door de relatief korte op- en afbouwtijd beschikt u met de Reuzenparasol over een optimale gebruiksperiode.

clean design
beschermt tegen zon en regen
lichtarmaturen hangen droog
cirkelgrootte 21,39 meter
bijna 360 m2 oppervlakte
gaasomwanding mogelijk

Gebruiksgemak

De contragewichten zijn geïntegreerd in de 8 truss-staanders. Hierdoor is er enkel een stalen voetplaat van 1,00 x 1,00 meter op de ondergrond. Door de dikte van slechts 5 mm van de stalen voetplaat wordt struikelgevaar bij het lopende publiek tot het minimum beperkt.

Het polygoondoek is gespannen over de buitenzijde van de cirkeltruss. De standaard waterafvoer is buiten de cirkeltruss waardoor het publiek droog staat en geluid- en lichtequipement beschermd hangen onder het dakdoek.

Het nokstuk is voorzien van een hijsoog met 250 kg hijsvermogen voor bijzondere aankleding in het midden van de Reuzenparasol.

Het horizontale windverband bestaat uit vier staalkabels in het midden verbonden aan een speciale geconstrueerde ring. Hiermee bestaat de mogelijkheid ook het midden van de Reuzenparasol te voorzien van extra aankleding.

De 8 truss staanders zijn optioneel tot 3,00 meter hoog te voorzien van klimbeveiliging.

Optioneel is gehele of gedeeltelijke omwanding van gaasdoek te voorzien. Per segment tussen 2 staanders ritsbaar (verticaal) en "ophopbaar" (horizontaal) naar de staanders.

Downloads

Aanvullende artikelen voor bij de Reuzenparasol

Met onze ruime evenementen ervaring kunnen wij u bij al uw vragen over verdere voorzieningen en persoonlijke wensen uitstekend adviseren. Indien gewenst kunnen wij ook de volledige inrichting, technische installatie en andere accessoires verzorgen of hierin adviseren.

Overzicht verhuurartikelen

Een selectie van aanvullende verhuurartikelen voor bij de Reuzenparasol vindt u hieronder.

De reuzenparasol heeft hier al gestaan!

Ik ben benieuwd!
neem contact met mij op

Contact opnemen

Onze meest recente projecten zien?

Volg ons dan ook!