Dé classy overkapping voor uw business event

Expertise, creativiteit en oog voor detail zijn sterke ingrediënten voor een succesvol zaken evenement. De Reuzenparasol sluit hier naadloos op aan. Het subtiel moderne design van de Reuzenparasol zorgt voor een indrukwekkende eventruimte die gethematiseerd kan worden voor de ultieme beleving. Door aankleding en belichting kunnen wij zorgen voor een imposant karakter. Zelfs tot 360 graden videoprojectie is mogelijk wanneer de Reuzenparasol in delen of geheel omwand wordt, uniek voor een tijdelijke business overkapping. Zo hebben wij reeds onze ondersteuning gegeven aan Het Philips Stadion, Feedback Rotterdam en Studio A12. Onze expertise en zeer brede kennis, geput uit jarenlange ervaring in de evenementen branche, geeft een groot netwerk met creatieve oplossingen voor vrijwel elk goed idee. Laat ons u adviseren, neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Verras uw zakenrelaties met de Reuzenparasol!

Vraag direct een offerte aan

De ruim 5 meter doorganghoogte en 360 m2 oppervlakte van de Reuzenparasol geven uw bezoekers een zeer ruimtelijk gevoel. Niet gehinderd door het weer biedt de lichtdoorlatende Reuzenparasol uw gasten zowel bij zon als regen de ultieme bescherming. Zelfs de lichtinstallaties hangen volledig droog. De bodemplaten van de staanders zijn slechts 5 mm hoog zodat uw gasten vrij van struikelgevaar zijn. Meer weten over de Reuzenparasol? Klik verder voor specificaties.

De Reuzenparasol
clean design
beschermt tegen zon en regen
lichtarmaturen hangen droog
cirkelgrootte 21,39 meter
bijna 360 m2 oppervlakte
gaasomwanding mogelijk

Aanvullende artikelen voor bij de Reuzenparasol

Om uw business event compleet te maken bieden wij naast de Reuzenparasol ook in het oog springende objecten aan die perfect aansluiten op de indrukwekkende uitstraling van de Reuzenparasol. Indien gewenst kunnen wij ook de volledige inrichting, technische installatie en andere accessoires verzorgen of hierin adviseren.

Overzicht verhuurartikelen

Een selectie van veelgevraagde aanvullingen voor bij de Reuzenparasol vindt u hieronder.

De reuzenparasol heeft hier al gestaan!

Ik ben benieuwd!
neem contact met mij op

Contact opnemen

Onze meest recente projecten zien?

Volg ons dan ook!