Een luxe overkapping voor culinaire evenementen

Heerlijk drinken en genieten van tongstrelende gerechten in een sfeervolle ambiance. Bijzonder geschikt is de Reuzenparasol voor culinaire evenementen. Te meer omdat de overkapping, van ruim 21 meter, die plaats biedt voor al uw gasten ook gedeeltelijk of zelfs volledig omwand kan worden met gordijnen van gaasdoek en kan fungeren als afgesloten eventruimte. Ook voor de toenemende populariteit van culinaire evenementen is de Reuzenparasol een ideale tijdelijk accommodatie. In samenwerking met licht en geluid kan de parasol volledig naar wens uitgelicht worden om de juiste indrukwekkende sfeer over te brengen. Door onze ruime ervaring met evenementen zijn wij betrokken geweest bij diverse culinaire festivals zoals Culinair Alphen, Living Lochem en Leiden Culinair. Wij adviseren u graag voor uw event en kunnen indien gewenst ook alle bijkomende faciliteiten verzorgen. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Onder de Reuzenparasol wordt het gegarandeerd gastronomisch genieten!

Vraag direct een offerte aan

Een neutraal en clean design maakt de Reuzenparasol zeer geschikt voor uiteenlopende evenementen die voorzien willen worden van een ruime overkapping. De bijzondere Reuzenparasol geeft een chique feestelijke uitstraling aan de bezoeker en extra zekerheid voor de organisatie. Niet gehinderd door weersomstandigheden biedt de lichtdoorlatende Reuzenparasol uw gasten zowel bij zon als regen de ultieme bescherming. Meer weten over de Reuzenparasol? Klik verder voor specificaties.

De Reuzenparasol
clean design
beschermt tegen zon en regen
lichtarmaturen hangen droog
cirkelgrootte 21,39 meter
bijna 360 m2 oppervlakte
gaasomwanding mogelijk

Aanvullende artikelen voor bij de Reuzenparasol

Om uw culinaire evenement compleet te maken bieden wij naast de Reuzenparasol ook in het oog springende objecten aan die perfect aansluiten op de indrukwekkende uitstraling van de Reuzenparasol. Indien gewenst kunnen wij ook de volledige inrichting, technische installatie en andere accessoires verzorgen of hierin adviseren.

Overzicht verhuurartikelen

Een selectie van veelgevraagde aanvullingen voor bij de Reuzenparasol vindt u hieronder.

De reuzenparasol heeft hier al gestaan!

Ik ben benieuwd!
neem contact met mij op

Contact opnemen

Onze meest recente projecten zien?

Volg ons dan ook!